En tredjedel av all mat i verden ender opp på søppeldynga. Bare i Norge kaster vi over 385.000 tonn mat hvert eneste år. Det er nok til å brødfø 800.000 mennesker og har en verdi på hele 22 milliarder kroner.

I 2015 startet en gjeng dumpster-divere fra København og Oslo en ny bedrift for å redde ferdiglagde måltider fra å havne i søpla. Ideen var enkel; restauranter som har laget for mye mat trenger hjelp til å selge overskuddsmåltider til kunder som trenger det. Vi lager en app.

Fem år, en app og over 300 ansatte senere har To Good To Go reddet 25 millioner måltider i hele 13 land rundt i Europa. Bare i Norge er over 2,5 millioner måltider reddet fra søppelkassa.

Vil du bli matredder? 
I dag redder To Good To Go ett måltid hvert eneste sekund sammen med sine kunder og samarbeidspartnere.

Lyst til å bli med? Sjekk ut To Good To Go her.

Foto: To Good To Go