Lanserer podkast om små grep som kan løse store problemer

Lanserer podkast om små grep som kan løse store problemer

På søndag slippes podkasten Good Talks med to gründere og klimaoptimister i studio. I hver episode drar Karoline Hestnes og Hannah Nordh på besøk til ulike ildsjeler for å snakke om små grep som kan løse store problemer

Av: Redaksjonen , 13.01.2021

– Vi brenner for å formidle hvor lite som skal til for at vi alle kan gjøre små grep som bidrar til positive endringer for både miljøet og oss mennesker. Derfor har vi startet Good Talks, sier Karoline Hestnes og Hannah Nordh.


Karoline har bakgrunn som makeupartist, stylist, moteredaktør og gründer av Slow fashion-merkevaren A/BARENESS. Hun har mange jern i ilden og brenner for å inspirere flere til å velge en grønn livsstil.

Vil du bli bedre kjent med Karoline? Sjekk ut portrettintervjuet med henne her på GoodNews.no

Karoline Hestnes // Foto: Gitte Paulsbo

“Vi vil inspirere og bidra til økt handlekraft og endrede forbruksvaner ved å fremme gode løsninger, tips og triks i vårt møte med spennende mennesker som jobber med ulike klimatiltak!”

Karoline

Hannah Nordh er en svensk klima-entusiast som har bodd i Norge i over 10 år. Hun har mastergrad i design og er spesielt opptatt av bærekraftig møbeldesign. Hun er en dreven re-designer med sjeldent talent for å se verdier i gamle møbler som de fleste ville ha kastet.

Hannah Nordh // Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Tema

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe – nemlig begynne i det små og gjøre sitt beste!

Hannah

Karoline og Hannah begynte å jobbe sammen i 2017 for Passion For Ocean-festivalen. Good Talks ble til som et felles prosjekt da den fysiske festivalen ble satt på hold på grunn av pandemien.

Med ekstra tid til å snakke med ildsjeler som på ulike måter var engasjert i klima- og miljøutfordringene så de raskt verdien av å dele deres perspektiver om hvordan folk flest kan gripe an utfordringer og løsninger for å bidra i det grønne skiftet.

– I løpet av høsten har vi snakket med så mange forskjellige mennesker om ulike løsninger på store problemer. Det har fått oss til å tro på at flertallet av mennesker i verden kan endre atferd raskt – og det trenger vi for å nå klimamålene, sier Hannah Nordh.


I hver episode ber Hannah og Karoline ildsjelene de snakker med om å dele sin #LOVESTORY – hvilket møbel eller klesplagg betyr ekstra mye for dem? Og hvorfor bryr de seg om akkurat det? Alle har nemlig noe vi har et ekstra godt forhold til og dermed tar godt vare på. Se Hannah og Karoline sine #LOVESTORY ‘s her.

Psst! Sjekk ut vår Instagram-konto @GoodNewsNorway. Der deler vi gode nyheter fra ombruksøkonomiens vidunderlige verden + tips, triks og bakgrunnsstoff om våre gjester og behind the scenes-materiale fra podcast-innspillingene.

Sist oppdatert: 6.03.2021, 11:53