Good Talks Episode 1.1 Interiør til utleie

Good Talks Episode 1.1 Interiør til utleie

Er det mulig å få et skreddersydd interiør installert med ombruk inkludert, uten at du må å løfte så mye som en umbraco? Ja, sier Preben Carlsen. Han er grunnlegger av GoGood og gjest i første episode av GoodTalks.

Av: Karoline Hestnes , 24.01.2021


Preben Carlsen // Foto: privat.Preben har vært involvert i en rekke ulike oppstartselskaper, blant annet kommunikasjonsbyrået Trigger som blitt kåret til verdens beste kreative PR-byrå, problemverkstedet Folk Oslo, innovasjonsselskapet Reodor, inkluderings-inkubatoren Charge og Filter Nyheter.

Nå har Preben startet GoGood, et teknologiselskap med ambisjon er om å utvikle en ombruksøkonomi som utkonkurrerer forbruksøkonomien innen 2030.

“Vi er i ferd med å utvikle en helt ny, attraktiv og lønnsom ombruksverdikjede som vil muliggjøre produksjon, bruk og ombruk av bærekraftige løsninger som er bedre enn de som finnes i dag.”

Preben Carlsen

Vi snakker med Preben om hvorfor ombruk er bra for framtiden og hvorfor det er smartere å leie møbler isteden for å eie? Hvordan fungerer egentlig en leiemodell, og hvordan man kan regne ut klimaavtrykket til et møbel?

Vi tar også en tur ut på gata og spør folk om hvor mange tonn de tror gjennomsnitts-nordmannen forbruker av møbler og interiør i løpet av en livstid. Har folk i det hele tatt en idé om hva vi nordmenn egentlig bruker opp?

Dette er litt av det du får høre mer om i ukens episode av “Good Talks, så «Tune in» og hør vår første episode for å bli mer klimasmart på interiørfronten du også!

Psst! Sjekk ut vår IG @GoodNewsNorway? Der deler vi gode nyheter, tips, triks og bakgrunns-stoff om våre gjester og fra våre podcast-innspillinger.

Programledere er Karoline Hestnes og Hannah Nordh.

Sist oppdatert: 6.03.2021, 11:53