Bli med i vårt community!

Bli med i vårt community!

Å utvikle et konkurransedyktig alternativ til forbruksøkonomien er en stor jobb. Derfor må vi samle alle gode krefter. Lyst til å hjelpe oss?

Good News Community er en åpen arena for samhandling og dialog mellom mennesker, selskaper og organisasjoner som er opptatt av å utvikle en bærekraftig varehandel tuftet på ombruk, redesign, reparasjon og bærekraftig produksjon.

Noen jobber mer aktivt med ombruk i hverdagen, mens andre er mer interessert i å delta i samtalen. Derfor har vi laget to ulike kanaler for dialog og samhandling:

1. Slack – for deg som jobber med saken 
Jobber du aktivt med ombruk – eller har du planer om å starte opp? Da passer Slack-communitiet bra for deg. Her kan du starte opp og delta i fellesprosjekter, tipse oss om nyhetssaker, diskutere og dele inspirasjon med andre.


2. Facebook – for deg som vil delta i samtalen
Er du nysgjerrig og ønsker å bli inspirert av andre som er opptatt av ombruk? Da passer Facebook-gruppa vår fint for deg. Her kan du delta i diskusjoner, dele inspirasjon og holde deg oppdatert om arrangementer og spennende aktiviteter i nettverket vårt.


PS. Vil du delta i i begge kanaler er det selvsagt veldig hyggelig 🙂
Velkommen til oss! 

Sist oppdatert: 6.03.2021, 11:09